Bij het maken van een afspraak in ons trimsalon, gaat u automatisch akkoord met deze afspraken:

* Kom op tijd voor uw afspraak. Zo is het voor de andere afspraken in de agenda ook aangenaam. Indien u veel te laat komt, zullen wij genoodzaakt zijn om de afspraak te verplaatsen. Alle kosten die hieruit zouden kunnen volgen, zijn volledig voor de eigenaar van de hond. 

* Kom uw hond op tijd ophalen. Ook wij genieten graag van tijd met ons gezin en onze eigen honden. 

* Breng uw hond in een goed passende leiband (of harnas). 

* Wij doen uw huisdier geen pijn en als uw hond met overmatige klitten of vilt in ons salon komt, zullen wij hem kort moeten zetten. Wij gaan dan graag een vervolgbehandeling opstellen om dit in de toekomst zoveel mogelijk te vermijden en uw hond terug in een leuk kapsel te laten groeien. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door klitten en/of vilt.

* Laat uw hond op voorhand uit. Mocht dit hier moeten gebeuren, zien wij dat graag met respect voor onze buren. Een kakje in een zakje gooien we graag voor u weg. 

* Mocht u verhinderd zijn of de afspraak vergeten zijn, brengt u ons zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte zodat we een andere oplossing kunnen zoeken. Echter als we merken dat er op regelmatige basis problemen zijn bij het nakomen van afspraken, dus zien we ons genoodzaakt om eventuele kosten bij aan te rekenen. 

* Wij zijn niet altijd in de mogelijkheid om u op te bellen bij vergeten van een afspraak. 

* Wij geven geen afspraken via SMS ofmessenger, gelieve hiervoor steeds telefonisch contact op te nemen. 

* Wij onderhandelen niet over de prijzen die we hanteren. Honden zijn er in alle soorten en maten. We richten onze prijzen op het werk dat we hebben aan uw hond. 

* Bij eventuele problemen worden we graag op de hoogte gebracht. Dit zowel voor als na de trimbeurt. 

* Voor medische behandelingen verwijzen we u door naar de behandelende dierenarts, aangezien dit niet in onze bevoegdheden ligt.