Wat bieden we aan? 

Een professionele verzorging, met specialisatie kleine hondenrassen. Dit is inclusief wassen, drogen, uitfohnen, nagels knippen, scheren en bijknippen/ volledig knippen/ontwollen... afhankelijk van vachtconditie en ras, nakijken van de oortjes en algehele conditie van de hond. Wij werken zoveel mogelijk naar rasstandaard maar kunnen het kapsel van uw huisdier ook aanpassen aan uw wensen. 

Ook een tussentijdse onderhoudsbeurt behoort tot de mogelijkheden. Dit is meestal een wasbeurt, drogen, algemene borstelbeurt, oogjes vrij maken en voetjes netjes knippen. Vraag gerust naar onze mogelijkheden! Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

We werken steeds met kwalitatief hoogwaardige producten zoals goede shampoo, conditioner en balsem, aangepast aan de vacht van uw huisdier. We investeren in goede materialen om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen.

Vergeet ook vooral niet: jong geleerd is oud gedaan!!! Zo hechten wij veel belang aan het wennen van jonge honden aan alles wat in het trimsalon gebeurt, het liefst zo snel mogelijk.  Dit is van het grootste belang om een trimbeurt zo stressvrij te laten verlopen. Doordat een hond weet wat er gaat gebeuren, wordt een trimbeurt minder invasief, gaat de hond meer ontspannen en kan een mooier resultaat worden afgeleverd.

Zoals wij denken aan jong, is een oudere hond zeker ook welkom. We willen hierbij het welzijn van de hond zeker op de eerste plaats zetten en kijken naar wat de hond nog aan kan. Zo kan er, in overleg met de eigenaar, beslist worden om een trimbeurt in 2 delen op te splitsen om zo de hond te sparen. 

Wij werken steeds op afspraak. Zo maken wij voor elke hond voldoende tijd. Gelieve steeds tijdig in te boeken om lange wachttijden te vermijden.

De aanwezigheid van de eigenaar bij de trimbeurt is niet toegestaan. We merken dat dit vaak onnodig stress oplevert voor de honden. We bouwen graag een band op met uw dier door een exclusieve behandeling aan te bieden. Doordat baasjes bij de trimbeurt blijven, kunnen wij ons niet voldoende concentreren op uw hond en de hond op ons en kan het zijn dat wij hierdoor minder kwalitatief werk kunnen afleveren. Dit vermijden we liever omdat we ons werk met veel liefde doen. Daarom zeggen wij tegen baasjes: doe gerust een aantal boodschappen en voor u het weet hebt u uw lieveling in een fris kapsel weer aan uw zijde!

(ECHTER zijn er een aantal uitzonderingen waar de trimmer zelf om de aanwezigheid van de baasjes vraagt. Deze worden altijd besproken met de eigenaar van de hond.)

Het salon heeft het recht ten alle tijden een hond zowel als eigenaar te mogen weigeren. 

Wij behandelen uw hond alleen esthetisch. Voor medische behandelingen raden wij u aan advies te vragen aan uw dierenarts.