Ons salon bevindt zich aan de voorkant van het huis. Er is een aparte inkom voorzien in de zijgevel voor de ijzeren poort. Wij werken zo veel mogelijk aan elke hond apart om stress te vermijden. Hondjes uit hetzelfde gezin kunnen echter zonder probleem samen komen. Om alles goed te laten verlopen, geven wij graag volgende tips:

* Breng de hond niet met een volle maag. Liefst niet vlak voor een trimbeurt eten of drinken. Wij bieden uw hond graag vers water aan na de trimbeurt als hij daar behoefte aan heeft. 

* Breng de hond zo uitgelaten mogelijk. Dit houdt in dat u uw hond niet uitlaat op onze oprit. Wij werken momenteel aan een uitlaatstrook die voor plasjes en grote boodschap gebruikt kan worden.  Een ongelukje of een kakje? Geen probleem! Doe het in een zakje dan doen wij het in ons vuilbakje. 

* Houd uw hond aan de lijn tot in ons salon. Dit maakt het makkelijker voor ons om uw hond te hanteren. Wij kunnen dan ook de veiligheid iets meer in het oog houden. 

* Heeft uw huisdier een bepaald probleem, van welke aard dan ook, vertel ons erover! Deze informatie kan belangrijk zijn voor het goede verloop van de trimbeurt. 

* Kom uw hond ook op het afgesproken tijdstip weer ophalen. Op die manier blijft de balans met het privéleven in evenwicht.