Onze prijzen zijn afhankelijk van vachtconditie van uw hond en het werk dat we hebben. Het is daarom moeilijk om er een exacte prijs op te plakken. Wij rekenen de tijd dat we met uw huisdier bezig zijn en niet de tijd dat hij hier aanwezig is, tenzij dit anders is afgesproken.

Er kan afgesproken worden dat een hondje iets vroeger gebracht kan worden, of iets later kan afgehaald worden. Bespreek dit steeds op voorhand en niet op het moment van de trimbeurt zelf aangezien wij rekening moeten houden met de agenda. Volledige dagopvang is echter niet mogelijk! 

Graag op tijd komen op de afspraak. Dit is nodig om de nodige tijd te kunnen spenderen aan uw huisdier en de agenda niet in de war te brengen. Indien uw afspraak niet kan doorgaan, gelieve dan zeker tijdig te verwittigen. Bij laattijdig verwittigen of een afspraak niet nakomen, kan een meerprijs worden aangerekend. Ook ophalen op het afgesproken tijdstip is iets wat wij zeer waarderen. 

Als uw huisdier naar hier komt met klitten, vilten, vlooien, wat al eens kan gebeuren, kunnen wij hier een meerprijs voor aanrekenen. Het kan dan ook zijn dat uw huisdier niet in het gewenste kapsel naar huis kan gaan als gevolg hiervan. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk, noch voor alle kosten en problemen die hieruit voortkomen. Wij gaan echter alles in het werk stellen om een zo open mogelijke communicatie te handhaven en onze klanttevredenheid hoog te houden. 

Wij zijn fier op ons werk en proberen steeds uw huisdier in een mooie coupe naar huis te laten gaan, maar soms is een vachtconditie te erg en doen wij niet aan mishandeling van de hond door te willen ontklitten. Dan gaan wij moeten overgaan tot het verwijderen van de klitten om het de hond zo comfortabel mogelijk te maken. Wij zullen hiervan steeds de eigenaar op de hoogte stellen. 

U kunt ook steeds bij ons terecht met al uw vragen in verband met de vacht van uw huisdier. Wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan en u verder helpen waar we kunnen.

Scheren hoeft echter geen negatieve klank te hebben en kan op vele lengtes gedaan worden. Zo kunnen wij uw hond een mooi kapsel geven op een gewenste lengte. 

* Prijzen zijn gericht op een onderhouden vacht met regelmatig bezoek aan het trimsalon:

Kleine scheer- (lengteverschil in) en kniphonden (bv shih-tsu, malteser..)  vanaf € 60 en volledig knippen vanaf € 65

Kleine wolhonden (bv kleine keeshondjes..) vanaf € 60

Middelgrote scheer- kniphonden vanaf € 65 en volledig knippen vanaf € 80 (bv poedel) afhankelijk van snit en vachtconditie. 

 

 

Zeer grote honden kunnen we helaas niet meer aannemen wegens lichamelijke klachten. Ook plukhonden zoals ruwharige en cockers kunnen we helaas niet meer aannemen. Ook voor grote rassen moeten wij u helaas doorverwijzen. 

 

Dit is echter een prijsindicatie en zoals reeds aangegeven voor honden met regelmatig salonbezoek, klitvrij en zonder probleemgedrag. U kunt steeds met uw vragen terecht bij ons.